Министърът на отбраната на Украйна предупреди войниците, че ще се сблъскат

...
Министърът на отбраната на Украйна предупреди войниците, че ще се сблъскат
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на Украйна: Гответе се за война и човешки жертви

Министърът на защитата на Украйна предизвести бойците, че ще се сблъскат с " компликации " и човешки жертви, откакто Русия призна двата сепаратистки района, а по-късно подреди да бъдат изпратени войски в поддръжка на техните претенции за самостоятелност, написа Дарик. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 558
В понеделник съветският президент Владимир Путин призна независимостта на самообявилите се Донецка и Луганска национални републики (ДНР и ЛНР), в които от 2014 година се водят сражения. След това подписа два указа, с които подреди на съветски " миротворци " да поддържат настояванията на районите.

Украинският министър на защитата Олексий Резников разгласява на уебсайта на своето министерство емоционално обръщение, в което споделя на бойците да бъдат подготвени за война.

" Ще има компликации. Ще има загуби. Ще би трябвало да изтърпим болката, да преодолеем страха и отчаянието ", съобщи Резников.

Но той също по този начин даде обещание " сигурна победа " пред лицето на съветската опасност. " Кремъл направи още една крачка към възраждането на Съветския съюз ", съобщи Резников. " Вчера той сподели същинското си лице ", добави той във връзка с Путин.

" Лицето на нарушител, който желае да държи целия свободен свят за пленник ", сподели още Резников по адрес на съветският президент.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 558  Османи: Готови сме дипломатически да допринесем за намиране на спокойно решение за Украйна Османи: Готови сме дипломатически да допринесем за намиране на спокойно решение за Украйна  Русия прикани света да признае независимостта на Донецк и Луганск Русия прикани света да признае независимостта на Донецк и Луганск  Народно събрание също ще излезе с декларация за обстановката в Украйна Народно събрание също ще излезе с декларация за обстановката в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР